Støvsugning af tagrender – når kun det bedste er godt nok.

Vi udfører støvsugning af tagrender, for ejerforeninger, andelsforeninger, offentlige instanser og private. Intet er for småt eller stort, vi udfører altid vores arbejde meget professionelt og vi ønsker at vores kunder er glade og tilfredse. Rensning af tagrender kan gøres på mange måder, ved hjælp af vores tagrendestøvsuger, og sammenkoblede carbonstænger kan vi nå tagrender i op til 19 meters højde, og med kamera, sikrer vi at kvaliteten på vores tagrende rens er i top. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvem er vi?

David Thygesen

David Thygesen
Tagrenderenser/Ejer

David har haft eget firma siden februar 2008, og kastede sig over tagrendestøvsugning i 2015, efter at have hentet det bedste tagrendestøvsuger udstyr på markedet hjem fra udlandet.

Kacper

Kacper
Tagrenderenser førstemand

Kacper har været i firmaet siden 2016. Han har renset mere end 100 km tagrender, og hans erfaring og ekspertise er meget værdsat af alle vores kunder.

Rudi

Rudi
Tagrenderenser

Rudi har været en hjælpende hånd i over 10 år i firmaet, han går altid til en opgave med samme professionalisme. En vigtig mand for firmaet.

Sandy

Sandy
Sekretær/bogholder

Sandy er firmaets bogholder, som holder styr på mail, fakturaer, og opsøgende arbejde. Hendes perfektionisme er meget værdsat på kontoret, alt har sin faste plads.